Ugrás a fő tartalomra

Barátságos állatok

 

Oké, úgy tűnhet, hogy minden élőlény ami csak van a játékban megakar enni, de ez nem igaz!
Vannak nagyon is aranyos kis állatok, akik-amik nem bántanak és a legtöbbjük még házikedvencnek (pet) is befogható. Erről ITT olvashatsz többet, hogy is csináld. 

Cat - Cica, Házimacska
Kicsi szőrős húsevő emlős. Az emberek a nagy háború előtt is szívesen tartották kis kedvencnek, mert hasznosnak bizonyult egyes kártevők ellen pl rágcsálók, kígyók stb. A macsekok először a Fallout 4-ben jelentek meg.  Ritka látvány a Fallout 76-ban

Firefly - Szentjánosbogár
Mutálódása miatt jelentősen megváltozott a külsőjük. Lényegesen nagyobb lett pocakjuk és lábaik. Soha nem támadnak meg, viszont van úgy, hogy sajnos ép rájuk kell vadászni. The Path to Enlightenment Eventnél. 

Opossum
Azon kívül, hogy három feje, két farka és plusz lábai vannak, semmiben nem tér el elődeitől 😅Mindenevő élőlények. Sosem fognak bántani. 

Dog - Kutya
A nem mutálódott kutya rendkívül ritka Appalachiában. Egy helyen jelenik meg néha biztosan. Harpers Ferry mellett egy szikla tetején a Magányos Kutya néven találod meg. Ő nem össze keverendő az agresszíven fellépő társaival! 

Sqirrel - Mókus
Mutálódása nem hatott méretére és viselkedésére. Azonban szőrzetét teljesen elvesztette, arc szövete már-már szétesettnek mondható, szemei majdhogynem akkorák, mint maga az állat feje. Kicsit sem olyan kis cuki, mint elődei. Érdekes "pukkanó" hangokat adnak ki. 

Fox - Róka
Nem mentek át jelentős mutáción. Csupán bizonyos mértékű szőrzet vesztés és megnagyobbodott fülei a jellemzők, na meg egy két hólyag a bőrén, de nah...  

Frog- Béka
Álltalában víz közelében találhatók. Jelentősen eltérnek elődeiktől. Első lábai erőteljes karokká fejlődtek, képesek egész testüket felemelni vele, úgy, hogy hátsó lábaikat ekkor nem is használják. Élénk, világító kék színük kissé ragyog, akár a Nuka Cola Quantum.  


Chicken- Csirke
Nem igazán érthető, hogy hogy nem haltak ki a nagy háború közepette, hogy tudták túlélni. A legegyszerűbb magyarázat a földalatti bunkerek. 
Tollazatát teljesen elvesztette és rengeteg ocsmány hólyag borítja testét. Szerencsétlen csak árnyéka egykori önmagának.  

Rabbit- Nyúl
Viszonylag sértetlenül vészelte át a nagy háborút, leszámítva szőrzete egy részét.  

Brahmin- Tehén
Hát szegény jelentős változáson ment át. Bicephalia - két fejűség a leglátványosabb változás rajta. Szőrzetét teljesen elvesztette. Húsa fogyasztható és a tej is amit ad hasznos. Nem csak szomj oltó, de a sugárzást is leveszi. A szarvai rendesen eldeformálódtak, tőgye hatalmasra nőtt. A hímek és nőstények közötti különbségek is eltűntek. Szarv és tőgy egyaránt jellemző rájuk. Sosincs egyedül. Nem ritka az öt fős csoport sem. Néha robot kíséretében is találkozhatsz velük. Ekkor a robottal beszélve indul is egy kis küldi, hogy védd meg őket. A semmiből megjelenik egy sheepsquatch ami megakarja ölni a teheneket és persze Téged is. Ez nem a Free range event! Ez random mini feladat.
Kiemelném Chally the Moo-moo-t. Ő együtt "dolgozik" Graham-mel a super mutánssal, aki értékes portrékát csereberél velünk játékosokkal.  

Beaver - Hód
Jellemzően erdős területeken találkozol vele, velük. Szőrzetüket részben vesztették el. Itt-ott kilátszik rózsaszínes gyűrött bőre.  Hátán és farkán jelentősen megnövekedett tüskéi vannak. Orra és fogai is jelentősen megnőtek. Teljesen ártalmatlanok játékosokra és más mobokra is. Álltalában hármas csoportokban éldegélnek. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

XP és intelligencia növelő tippek

Essen néhány szó arról, hogyan lehet javítani a megszerzett xp-n. Ha szeretnél gyorsabban szintet lépni , ezeket próbáld ki. Intelligencia: Nem elég csak az xp növelőket használni. Oda kell figyelni az intelligencia  szintre is, mert 1 intelligencia 2,072%-os xp pluszt ad. Tehát, a perk kártyáknál ki kell maxolni az Intet 15-re és a - Legendary Int kártyát is fel kell tornázni 5*-ra. Ezzel +20 int-tet kapsz ami azt jelenti, hogy rögtön +41,44%-kal több xp-ét kapsz!  Mutáció amire szükséged van: -Egg head +6 int (+8 int ha használod Charismában a Strange in numbers kártyát, csapatban vagy és a csapattársadnak is van mutációja) -Herd mentality +2 int (+3 int szintén a Strange in numbers kártyával) Alvás: +5% xp Kipihentségi bónuszt kapsz, ha karaktered alszik.    -idegen ágyban: 1 óra -saját ágyban: 2 óra, ha van Allyd, 3 óra -tábortűznél: 2 óra, ha van Allyd 2 óra Casual team 4 fő: 1 fő= +1 intelligenciával.  Charisma: - Inspirational kártya:  1*+5/2*+10/3*+15% xp  - Strange in nu

Első lépésektől az atomig

Kiléptél a Vaultból és nem tudod mihez kezdj? Merre menj? Mit is kell csinálni?    Nem szeretném elvenni a felfedezés élményét, így aránylag nagy vonalakban mondom el a játék lényegét értelmét, hogy boldogulni, haladni, fejlődni tudj. Lesznek konkrétumok is. Ha esetleg valamire nem térek ki és kérdésed van, keresőnkben címszóval írd be, (kraftolás, eventek, kártyák...) biztosan találsz rá választ. Fallout 76 történelem   A  játék lényege a túlélés, fejlődés. Ám semmi nem könnyíti meg a dolgod. Ez az a játék, ahol mindig lehet mit tanulni, mindig van mit fejleszteni. Még 600 as szintű játékosoknak is lehet új infót mondani. Egyszerűbb ha ezt elfogadod, így nem esel pánikba, ha nem tudsz valamit, mert képtelenség 3 óra játék után mindent tudni.    Alapjáraton ez egy kaland játék, ahol különböző ellenségek támadnak meg.  Ez a PvE (Player vs Environment). De van a játékmenetben PvP (player vs Player) szitu is, mikor játékos-játékossal hadakozik. Ez leginkább WorkShopokban fordu

Hogyan vigyek haza háziállatot? ( pet )

  Kezdjük az elején tömören: A Charismába ezt a kártyát préseld be. Lehet 1* is nem gond, de számolj így vele, hogy 10-ből  5 állatra adja ki, hogy haza vihesd. 3*-on 10-ből 10 állatra kiadja. Nem mindegy, hiszen kizárt, hogy első helyen első alkalomra találsz számodra megfelelő kedvencet. Régen több minden kellett, hogy peted legyen, most már ez lényegesen egyszerűbb.  Ami rád vár: Iszonyat sok szerver váltás. Mert csak bizonyos állatok befoghatók, csak bizonyos helyeken.  A helyek a piros pöttyök a térképen: Kiemelek 3 helyet, ahol én a leggyakrabban találtam petet. (Deathclaw és Mirelurk King) A haza vihető pet MINDIG egyedül van! Nincs mellette se bogár, se super mutáns, se robot. Nem támad rád, csak sétálgat. Nem megy el a pöttyökkel jelölt helyről, nincs olyan, hogy arrébb sétált. Soha ne pacyfizáld! (van, hogy a játék azt automatikusan megteszi) Ez azt jelenti, hogy a campedben nem csak zombiként fog sétálni, hanem védeni is fogja a moboktól. CSAK A MOBOKTÓL! A mobok sebzik, ha