Ugrás a fő tartalomra

Event - Térképen felugró összes event



Ejtsünk pár szót a térképen véletlenszerűen megjelenő eventekről, abc sorrendben felsorolva:

Always Vigiliant:

Relay tower EM-B1-27 (Forest) illetve a Relay tower LW-B1-22 (Savage Divide) helyen megjelenő event, egy Rover nevű robotot kell megjavítani, majd megvédeni, majd a rendszert újraindítani. Könnyű.

AWOL Armaments:

RobCo Research Center (Cranberry Bog) helyen Mr. Gutsy robotokat kell elpusztítani, 3 hullámban érkeznek, a végén Legendary robot is jön. Magasabb szinten ajánlott.

Back on the Beat:

Morgantown városában aktiválni kell a Steelheart nevű robotot, majd megvédeni az érkező ellenségektől, miközben 3 helyen is tesztelgeti a riasztót. Sikeres event esetén Responder Rendőr ruhát ad. Közepes nehézségű.

Battle Bot:

Mount Blair Trainyard (Ash Heap) helyen a Security robot megtámadása után további robotokat kell "megölni", majd a bunkerben a kulcsokat a megfelelő helyre berakva kész is. Közepes nehézségű.

Breach and Clear:

Hornwright testing site 2-3-4 (Ash Heap) helyen a markolóban lévő dobozokat kell nyitogatni, miközben több Mole Miner próbál támadni minket. Könnyű, jó junk gyűjtő hely.

Census Violence:

Cranberry Bog területén véletlenszerű helyen megjelenő event, ahol egy robotot kell megvédeni az érkező ellenségektől. Közepesen nehéz, jó díjazás a sikeres event esetén.

Collision Course:

Morgantown Airport területén az 5 hullámban érkező Scorch-okat kell megölni. Könnyű.

Death Blossoms:

Forest területén megjelenő event, növényeket kell védeni az ellenségtől. Könnyű, de aránylag hosszú.

Distant Thunder:

Cranberry Bog területen felugró event, távcsöves puskával kell megjelölni a 6 db Scorch-ot, amit majd a rakéta-tüzérség fog elpusztítani, szóval a végén futás kifele onnan! Közepesen nehéz, kellemes díjazású event.

Dogwood Die Off:

Toxic Valley területén kell összegyűjteni Fertilizer nevű alapanyagot (junk), amit a megadott helyen kell leadni. Könnyű, de elég hosszú.

Feed the People:

Mama Dolce's Food Processing (Forest) helyen szokott lenni az event, Liberators és egyéb ellenségek közepette kell gyűjtögetni húst és zöldséget, hogy aztán megjavítva a csöveket újra termeljen ételt a gyár. Könnyű, de javasolt többen menni, különben sokat kell futkosni.

Fertile Soil:

Forest területén a Vault-Tec Agricultural Research Centernél kell elpusztítani 3 Protectron-t, majd az épületben a terminált átállítani az adott utasítás alapján. Könnyű, gyors.

Fly Swatter:

Ash Heap területén repkedő Vertibot-ot kell kilőni, mielőtt az elhagyja Ash Heap-et. Megfelelő tűzerővel gyors és könnyű.

Grafton Day:

Graftonban egy városi parádé, melyet megzavar egy Grafton Monster, úgyhogy öljük meg gyorsan. Nem nehéz.

Guided Meditation:

Savage Divide északi részén lévő Palace of the Winding Path helyen vigyázni kell a meditáció zavartalanságára, amit mutánsok vagy ghoul-ok akarnak tönkretenni. 4 hangszórót kell óvni, nem nehéz, de javasolt többen menni, közepesen hosszú.

Heart of the Swamp:

A térkép jobb oldalán lévő Mire részen véletlenszerű helyen felbukkanó event, ahol egy virágot kell "megölni". Fontos, hogy csak nyitott állapotban lehet sebezni, miközben különböző ellenségek próbálják kedvünket szegni, és a végén lévő Mirelurk Queen vagy Grafton Monster se könnyít ezen. Magas sugárzás várható, kemény ellenségek, magas szinten javasolt, általában kellemes díjazás jár érte.

Irrational Fear:

Mire területén lévő Raleigh Clay's Bunkernél megtalálható Beckham nevű robotnak kell segíteni mézet gyűjteni, miközben 3 hullámban támadják. Közepesen nehéz.

It's a Trap:

A térkép jobb oldalán felbukkanó event lényege, hogy aktiválva a Lure (csalogató) nevű tárgyat, egy odacsalogatott Scorchbeast ellen kell küzdeni, győzelem esetén kész is az event. Közepesen nehéz.

Jail Break:

Toxic Valley területén lévő börtönben (Eastern Regional Penitentiary) lázadás tört ki, amit nekünk kell leverni. Miután megöltük a bandatag mutánsokat, javasolt a turretek javítása, illetve a fő cél, hogy az öngyilkos szándékú (Suicider Super Mutants) mutánst kell megölni, mielőtt az eléri az ajtót. Közepesen könnyű.

Leader of the Pack:

A térkép bal felső sarkán lévő óriáskeréknél megjelenő event lényege, hogy az erdőben megbúvó farkasokat felkutassuk, és megöljük mindhárom falkát, majd a frissen megjelenő 'főnök' farkast is ártalmatlanná tegyük. Könnyű, és több 1 csillagos legendary várható.

Line in the Sand:

Na igen, a diliház... Ismertebb nevén Fort Defiance, ahol egy automata rakétaszóró lesz segítségünkre, hogy megvédjük a Sonic Generatort, miközben sok Scorch és két Scorchbeast is próbálja tönkretenni azt. Közepesen nehéz, kicsit időigényes.

Lode Baring:

Ash Heap területén lévő Auto-miner helyeken megjelenő event, ahol a bányában kell ásványokat gyűjteni és lezúzni, de vigyázni kell, mert a bánya be fog omlani, szóval az idő lejárta előtt érdemes kijutni. Könnyű, de mivel bánya, az eltévedés könnyen a karakter életébe kerülhet.

Manhunt:

Grafton Dam épületéből szökni próbál Mad Dog Malone. Miután pár társát leszedtük, őt is ártalmatlanná téve már jön is érte a rendőr-robot, hogy újra rács mögé kerüljön. Könnyű és az egyik leggyorsabb event. Közepesen könnyű.

Monster Mash:

Watoga High School épületében egy maszkot megtalálva cukorkát kell gyűjteni, amit Ghoul-ok nehezítenek. Vigyázz, ha többen vagytok, könnyen pvp-ben végződhet az event, itt egymás ellen is kell küzdeni, viszont az összeszedett cukor Pre-War Food-nak minősül, amit néha a napi quest követel, atomic pontért cserébe. Javasolt pár száz darabot elrakni emiatt, súlya elhanyagolható. Közepesen nehéz.

One Night Violent:

Savage Divide területén lévő Sons of Dane Compound nevű helyen van az egyik kedvenc event-em: zenélni kell, miközben Ghoul-ok serege próbálja megszüntetni azt. Ahogy a csík végig ér, egy legendary Wendigo jön, hogy bosszút álljon rajtunk. Remek loot-olási lehetőség, sok ellenség, amik elsősorban nem minket akarnak támadni, közepesen nehéz, de megéri.

Patrol Duty:

Toxic Valley területén lévő börtönnél (Eastern Regional Penitentiary) kell megvédeni a biztonsági őrrobotot, majd a biztonsági állomást. Közepesen könnyű.

Power Plant:

Appalachia-ban van két erőmű, ezek beindítása a cél. Elég macerás, sok helyen kell javítani, az 1 órás időlimit sokat elmond az event hosszúságáról. Nem nagyon nehéz, de csak akkor javaslom, ha már nagyon nincs mit csinálni.

Project Beanstalk:

Forest nyugati szélén, Silva homestead-nél megjelenő event, ahol egy robotot kell védeni, amíg az teszi a dolgát. Könnyű, aránylag gyors.

Project Paradise:

Arktos Pharma épületében lévő elég vad event, különböző ottani cuccokat kell gyűjteni, majd gépbe rakni, miközben erősebbnél erősebb ellenségek jönnek. Több legendary is jöhet, és a végén egy főellenséget is le kell győzni. Kifejezetten nehéz, egyedül nem javasolt, viszont jó cuccokra van esély, mind a díjazás által, mind a sok ellenség által.

Protest March:

Grafton városában kirobbanó tüntetőket kell jobb belátásra bírni, ám mivel a diplomácia nem segít, minden tüntető Scorch-ot meg kell ölni. Könnyű, gyors.

Radiation Rumble:

Wastelanders-es frissítés utáni event: 
Savage Divide középső részén lévő Emmett Mountain Disposal Site bányájában kell ércet (Ore) gyűjteni, miközben Ghoul-ok támadnak, elég intenzíven, és még a sugárzás is magas. Rövid idő alatt nagyon sok Ghoul, sok loot, és közben még az ottani személyzetet is védeni kell. Itt lehet szerezni a tetemekből a Pleasant Valley Claim Ticket-et, amit Pleasant Valley Ski Resort pincéjében lehet beváltani Bullhop nevű robotnál.
Nehéz besorolást kapott.


Riding Shotgun:

Wastelanders-es frissítés utáni event:
Big Bend Tunnel (egy alagút, ami össze köti Ash Heap és Cranberry területet) alagútjában kell kísérni és védeni egy 2 Brahmin-ből álló karavánt, miközben persze megpróbálják többször kifosztani. Mellékfeladata a 4 db Lost Supplies megtalálása az alagútban. Új loot (zászló, hátizsák, stb), közepes nehézségű, közkedvelt event.


Scorched Earth:

Az alapjáték fő ellenségének számító Scorchbeast Queen ellen kell harcolni, amely akkor jön elő, ha valaki atomot dob Cranberry területén a Fissure Site Prime nevű földnyílásra. A Queen nagyon erős, általában rengeteg ellenséget hoz magával. Korábban 8 játékos volt javasolt hozzá, most már kevesebb is elég, de ha egyedül mennél, ne fűzz hozzá sok reményt, hogy sikerül megölni. 30 perces időkorlát, érdemes kihasználni a rengeteg ellenség, loot és XP miatt.

Surface to Air:

Cranberry területén véletlenszerűen előforduló event, ahol az automata rakétaszórót kell megvédeni a Scorch-ok és Scorchbeast-ek ellen, 5 percen át. Közepesen nehéz.

Swarm of Suitors:

Toxic Valley-ben van egy tó, melynek közepén egy apró sziget helyezkedik el, ezt kell megvédeni, mert Mirelurk-ok közelednek. Ha nem sikerül őket időben megölni, előhívják a Mirelurk Queen-t a tóból, amit szintén el kell pusztítani, szóval ami mozog, lődd le! Közepesen könnyű, főleg ha nem jön a Queen.

Tea Time:

The Giant Teapot nevű Forest-ben lévő óriás teáskanna közelében kell megvédeni a környező részeket az ellenségtől. Könnyű.

The Battle that Never Was:

Pvp event (karakterek egymás ellen), amit Prickett's Fort erődítményben lehet aktiválni, miután beszélünk a Curator nevű robottal, akinél az Union vagy a Confederate oldalra állva, megvédjük a várat, vagy épp elfoglaljuk.

The Messenger:

A térképen bárhol megjelenhet, egy postás robotot kell elkísérni és megvédeni, amíg kézbesíti amit kell. Közepesen könnyű, bár 1-2 helyen jöhetnek keményebb ellenségek is.

The Path to Enlightenment:

Vault 76 kijáratához közeli kilátónál kell a világító fireflies testéből összegyűjteni a Bioluminescent fluid nevű anyagot, majd a toronyba bedobni, hogy világítani tudjon. A végén megjelenik egy bölcs Mothman, amely nem támad, viszont ad +5% XP-t 1 órán át. Könnyű.

Uranium Fever:

Whitespring mellett lévő Blackwater Mine bányában kell védeni a kitermelőket, sok-sok Mole Miner ellen. Nem nehéz, és a náluk lévő sok fegyverből rengeteg steel-t lehet gyűjteni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

XP és intelligencia növelő tippek

Essen néhány szó arról, hogyan lehet javítani a megszerzett xp-n. Ha szeretnél gyorsabban szintet lépni , ezeket próbáld ki. Intelligencia: Nem elég csak az xp növelőket használni. Oda kell figyelni az intelligencia  szintre is, mert 1 intelligencia 2,072%-os xp pluszt ad. Tehát, a perk kártyáknál ki kell maxolni az Intet 15-re és a - Legendary Int kártyát is fel kell tornázni 5*-ra. Ezzel +20 int-tet kapsz ami azt jelenti, hogy rögtön +41,44%-kal több xp-ét kapsz!  Mutáció amire szükséged van: -Egg head +6 int (+8 int ha használod Charismában a Strange in numbers kártyát, csapatban vagy és a csapattársadnak is van mutációja) -Herd mentality +2 int (+3 int szintén a Strange in numbers kártyával) Alvás: +5% xp Kipihentségi bónuszt kapsz, ha karaktered alszik.    -idegen ágyban: 1 óra -saját ágyban: 2 óra, ha van Allyd, 3 óra -tábortűznél: 2 óra, ha van Allyd 2 óra Casual team 4 fő: 1 fő= +1 intelligenciával.  Charisma: - Inspirational kártya:  1*+5/2*+10/3*+15% xp  - Strange in nu

Első lépésektől az atomig

Kiléptél a Vaultból és nem tudod mihez kezdj? Merre menj? Mit is kell csinálni?    Nem szeretném elvenni a felfedezés élményét, így aránylag nagy vonalakban mondom el a játék lényegét értelmét, hogy boldogulni, haladni, fejlődni tudj. Lesznek konkrétumok is. Ha esetleg valamire nem térek ki és kérdésed van, keresőnkben címszóval írd be, (kraftolás, eventek, kártyák...) biztosan találsz rá választ. Fallout 76 történelem   A  játék lényege a túlélés, fejlődés. Ám semmi nem könnyíti meg a dolgod. Ez az a játék, ahol mindig lehet mit tanulni, mindig van mit fejleszteni. Még 600 as szintű játékosoknak is lehet új infót mondani. Egyszerűbb ha ezt elfogadod, így nem esel pánikba, ha nem tudsz valamit, mert képtelenség 3 óra játék után mindent tudni.    Alapjáraton ez egy kaland játék, ahol különböző ellenségek támadnak meg.  Ez a PvE (Player vs Environment). De van a játékmenetben PvP (player vs Player) szitu is, mikor játékos-játékossal hadakozik. Ez leginkább WorkShopokban fordu

Hogyan vigyek haza háziállatot? ( pet )

  Kezdjük az elején tömören: A Charismába ezt a kártyát préseld be. Lehet 1* is nem gond, de számolj így vele, hogy 10-ből  5 állatra adja ki, hogy haza vihesd. 3*-on 10-ből 10 állatra kiadja. Nem mindegy, hiszen kizárt, hogy első helyen első alkalomra találsz számodra megfelelő kedvencet. Régen több minden kellett, hogy peted legyen, most már ez lényegesen egyszerűbb.  Ami rád vár: Iszonyat sok szerver váltás. Mert csak bizonyos állatok befoghatók, csak bizonyos helyeken.  A helyek a piros pöttyök a térképen: Kiemelek 3 helyet, ahol én a leggyakrabban találtam petet. (Deathclaw és Mirelurk King) A haza vihető pet MINDIG egyedül van! Nincs mellette se bogár, se super mutáns, se robot. Nem támad rád, csak sétálgat. Nem megy el a pöttyökkel jelölt helyről, nincs olyan, hogy arrébb sétált. Soha ne pacyfizáld! (van, hogy a játék azt automatikusan megteszi) Ez azt jelenti, hogy a campedben nem csak zombiként fog sétálni, hanem védeni is fogja a moboktól. CSAK A MOBOKTÓL! A mobok sebzik, ha