Ugrás a fő tartalomra

Tiszta és ritka tárgyak, szemetek

Táborunkban lehetőség van tárgyak kiállítására az erre szolgáló szekrényeken. Sok mindent kiállíthatunk, de mindenféle szemetet bárki kirakhat. Viszont ha ritka vagy tiszta, háború előtti állapotban lévő tárgyakra, ne adj isten ritkaságokra vágysz, hogy vagánykodhass neked mid van akkor a legjobb helyen jársz!

Tiszta tárgyakat a legkönnyebben a golf pálya és Whitesping területén találhatunk elszórva.
A legtöbb ritka tárgy azonban nem kevés keresgélést igényel. A teljesség igénye nélkül a közösségünk által megtalált tárgyak fellelhetőségéről mellékelünk egy kis útmutatót.
 
Jarred Scorched Head, Jarred Scorched Hand, Jarred Scorched Foot
Morgantown Airport egészségügyi épületében található meg. Ez egy kisebb hangár a "Medical Labratory" felirattal.
Mind három az emeleten található meg,
néhány üveg a hűtőben van eldugva az avatatlan szemek elől.

Super Mutant Head, Lower Arm, Lower Leg, Left Upper Arm, Right Hand, Right Thigh, Right Lower Arm

Emmet Mountain Disposal Site területén gyűjthető össze. Amint beléptünk kövessük a folyosót egy elágazásig, majd forduljunk balra. Az erősen radioaktív hordók környékén vannak szétszórva.


.308 Casing
Summersville Dam környékén található meg. Ha gyors utazunk a helyszínre akkor forduljunk észak felé (N) majd tartsunk a fehér csónak felé, fél úton a földön egy szikla mellett lesz egy kis fa lapocska rajta egy plüss mackóval. A plüss mackó lába előtt található meg a parányi töltény hüvely.


Flight Data Recorder

Crashed Space Station területétől dél nyugatra (SE) egy kis kunyhóban található meg, ami egy szikla perem szélére épült

Food Dehydrator
Garrahan Estate. A lifttel menjünk a harmadik emeletre, jobbra a lépcsőn menjünk fel. Jobbra nyílik a konyha ahol egy pulton hever.


Vault-Tec Alarm Clock

Fort Defiance, az épületben haladjunk jobbra, a szárny végén fel mehetünk az emeletre, majd egy rámpát képző leszakadt mennyezet darabon még egy szinttel feljebb mehetünk. A nyugati oldalon láthatunk egy repedést a falon ahol betudunk menni egy kisebb helységbe, amiből egy szomszédos szobába juthatunk. Az ébresztő óra ebben a helységben van a falon lévő polcon

Restored Desk Fan, Unrusted Tin Can 

Spruce Knob nevű workshop legtetején találhatóak az asztalon.
 
  





Violin, Snare drum, Flute
Hornwright Estate. A folyosón a kiállító vitrinekben és a szobákban 
találhatóak.
 





Box of shooting targets
Blackwater Mine bejáratával szemben a jobb oldali épületben a sarokban egy padon.
  









Bolton Greens place settings
A képen sárga jelölővel ellátott helyen az erőműtől északra fent a sziklás részen egy pici táborban, a sátorban található a földön.








High-powered Microscope
Whitesprings bunkerben vásárolható meg a science részlegen.










Souvenir Magnet Cow
Hillfolk hotdogs, a lakókocsiban a hűtőn.


Pristine Teddy Bear

Charleston Station, az egyik padon.





Unscorched Oven Mitt
New River Gorge Resort, a medencével szemközti snack bár pultján.




 

Clean Toy Truck, Giddy Up Buttercup
Whitespring épületén belűl a  Captain Kids shop-ban a földön vannak..

Carlisle typewriter
Dolly Sods Wilderness. A főépületen belül a pulton

 



Mr. Handy Fuel
Kicsit kakukktojás, mivel nem egyszerű rábukkanni. Csak Whitespring területén található meg a golf klubban, házakban, boltokban. Teljesen véletlenszerű és ritka, nagyon ritka. Kizárólag tárolókban (bőrönd, szerszámosládák, dobozok, stb) találhatunk rá. A neve semmiben nem különbözik a piszkos verziójától, viszont ha tárolóban találunk MR. Handy Fuel-t akkor vizsgáljuk meg mert valószínűleg tiszta. Whitespring-en kívül eddig sehol nem találni.




Memor-Eaze Coffee Cup

Whitesprings Lookout. Fent a kilátótoronyban a található meg.




Plastic Gas Canister

Morgantown Airport egészségügyi épületében található, az emeleten.











Clean Coffee Tin
Whitespring tűzoltó állomásán az irodában.







Collectible Baseball, Undamaged Baseball Glove

Beckett farm tornácán találhatóak meg.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

XP és intelligencia növelő tippek

Essen néhány szó arról, hogyan lehet javítani a megszerzett xp-n. Ha szeretnél gyorsabban szintet lépni , ezeket próbáld ki. Intelligencia: Nem elég csak az xp növelőket használni. Oda kell figyelni az intelligencia  szintre is, mert 1 intelligencia 2,072%-os xp pluszt ad. Tehát, a perk kártyáknál ki kell maxolni az Intet 15-re és a - Legendary Int kártyát is fel kell tornázni 5*-ra. Ezzel +20 int-tet kapsz ami azt jelenti, hogy rögtön +41,44%-kal több xp-ét kapsz!  Mutáció amire szükséged van: -Egg head +6 int (+8 int ha használod Charismában a Strange in numbers kártyát, csapatban vagy és a csapattársadnak is van mutációja) -Herd mentality +2 int (+3 int szintén a Strange in numbers kártyával) Alvás: +5% xp Kipihentségi bónuszt kapsz, ha karaktered alszik.    -idegen ágyban: 1 óra -saját ágyban: 2 óra, ha van Allyd, 3 óra -tábortűznél: 2 óra, ha van Allyd 2 óra Casual team 4 fő: 1 fő= +1 intelligenciával.  Charisma: - Inspirational kártya:  1*+5/2*+10/3*+15% xp  - Strange in nu

Első lépésektől az atomig

Kiléptél a Vaultból és nem tudod mihez kezdj? Merre menj? Mit is kell csinálni?    Nem szeretném elvenni a felfedezés élményét, így aránylag nagy vonalakban mondom el a játék lényegét értelmét, hogy boldogulni, haladni, fejlődni tudj. Lesznek konkrétumok is. Ha esetleg valamire nem térek ki és kérdésed van, keresőnkben címszóval írd be, (kraftolás, eventek, kártyák...) biztosan találsz rá választ. Fallout 76 történelem   A  játék lényege a túlélés, fejlődés. Ám semmi nem könnyíti meg a dolgod. Ez az a játék, ahol mindig lehet mit tanulni, mindig van mit fejleszteni. Még 600 as szintű játékosoknak is lehet új infót mondani. Egyszerűbb ha ezt elfogadod, így nem esel pánikba, ha nem tudsz valamit, mert képtelenség 3 óra játék után mindent tudni.    Alapjáraton ez egy kaland játék, ahol különböző ellenségek támadnak meg.  Ez a PvE (Player vs Environment). De van a játékmenetben PvP (player vs Player) szitu is, mikor játékos-játékossal hadakozik. Ez leginkább WorkShopokban fordu

Hogyan vigyek haza háziállatot? ( pet )

  Kezdjük az elején tömören: A Charismába ezt a kártyát préseld be. Lehet 1* is nem gond, de számolj így vele, hogy 10-ből  5 állatra adja ki, hogy haza vihesd. 3*-on 10-ből 10 állatra kiadja. Nem mindegy, hiszen kizárt, hogy első helyen első alkalomra találsz számodra megfelelő kedvencet. Régen több minden kellett, hogy peted legyen, most már ez lényegesen egyszerűbb.  Ami rád vár: Iszonyat sok szerver váltás. Mert csak bizonyos állatok befoghatók, csak bizonyos helyeken.  A helyek a piros pöttyök a térképen: Kiemelek 3 helyet, ahol én a leggyakrabban találtam petet. (Deathclaw és Mirelurk King) A haza vihető pet MINDIG egyedül van! Nincs mellette se bogár, se super mutáns, se robot. Nem támad rád, csak sétálgat. Nem megy el a pöttyökkel jelölt helyről, nincs olyan, hogy arrébb sétált. Soha ne pacyfizáld! (van, hogy a játék azt automatikusan megteszi) Ez azt jelenti, hogy a campedben nem csak zombiként fog sétálni, hanem védeni is fogja a moboktól. CSAK A MOBOKTÓL! A mobok sebzik, ha