Ugrás a fő tartalomra

Possum Exams - Archeologist

Feladatok: 

Pass “Archaeologist” knowledge exam at an exam terminalVálaszolj az exam kérdésekre
Acquire a magnifying glassSzerezz be egy nagyítót
Collect Bones while wearing a fedora (x/15)Gyűjts csontot miközben kalap van rajtad
Acquire a treasure mapTalálj egy treasure mapot (kincses térkép)
Find treasure by using a treasure map (x/5)Találj kincset trasure map segítségével
Cook Fox Jerky (x/5)Főzz meg 5 fox-Róka húst
Take a camera picture of fossilsFényképezz le egy fosszíliát
Visit Philippi Battlefield CemeteryLátogass el: Philippi Battlefield Cemeterybe
Visit Uncanny CavernsLátogass el: Uncanny Cavernsbe
Visit Wendigo CaveLátogass el: Wendigo Cavebe

----------------------------------------------------------------------------------
Exams - válaszok:

 Alfonso took a trip to Europe and saw the ruins of Pompeii. He learned that a famous volcano erupted, and buried the city in ash. Which volcano?
 - Mt. Vesuvius

Archaeology does NOT include which of the following?
 - Gunfights

Brendan went to a museum exhibit in Europe and saw a very famous rock. He says it was used to decipher ancient Egyptian hieroglyphics! What rock is he referring to?
 - The Rosetta Stone

Hannah wants to hunt for lost tombs. Whose undiscovered tomb should she go looking for?
 - Genghis Khan

Hiram Bingham III was an American explorer. He went to South America looking for ruins, and wound up finding them! Which famous ruin did he reveal to the outside world?
 - Machu Picchu

Learning about the past is nice and all, but Mary is a practical person. She wants to know what practical materials she can salvage from a shipwreck, for instance. What important material could you get from an old shipwreck?
 - All of the above

Mary's family is visiting the island of Sicily for vacation. She's gotten to see ruins from all kinds of civilizations there! Which of these civilizations left ruins on Sicily?
 - All of the above

Radiation isn't all bad! You can use radiation to date organic artifacts. How?
 - Carbon dating

Samuel and his dog Spot are playing in the backyard. While Spot is digging holes, he unearths an ancient necklace! What's the first thing Samuel should do?
 - Notify the county sheriff

Some archaeologists think the ruins of Wilusa are a city from a famous Greek legend. Which city?
 - Troy

Susie tries to sell you a Native American artifact she dug up. Is Susie committing a crime?
 - Yes, a misdemeanor

The Greek Dark Ages were a time when Bronze Age civilization collapsed. What is an indicator of this "dark age"?
 - Lack of Greek writing

The tomb of the evil Chinese emperor Qin Shih Huang is guarded by thousands of warriors made of what material?
 - Terracotta

Which West Virginia county takes its name from a local indigenous culture?
 - Kanawha county

You're excavating a dig site and uncover a trove of ancient coins! What do you call this kind of find?
 - A hoard

You're excavating an ancient Egyptian tomb, and come across a scroll with old writing on it! What material is the scroll most likely made of?
 - Papyrus

You're surveying a potential dig site, but are having trouble finding any ruins. Erin says you can use lasers to help find ruins! How would you do this?
 - Scan the area with lasers to make a map

You've discovered an artifact during an excavation. Which of the following needs to be recorded?
 - All of the above

You've dug up a beautiful gold necklace at an excavation site. Where does the necklace belong?
 - In a museum
You've taken excavated material back to your lab and sorted it. What should be your next step?
 - Clean and conserve fragile pieces



Forrás: 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

XP és intelligencia növelő tippek

Essen néhány szó arról, hogyan lehet javítani a megszerzett xp-n. Ha szeretnél gyorsabban szintet lépni , ezeket próbáld ki. Intelligencia: Nem elég csak az xp növelőket használni. Oda kell figyelni az intelligencia  szintre is, mert 1 intelligencia 2,072%-os xp pluszt ad. Tehát, a perk kártyáknál ki kell maxolni az Intet 15-re és a - Legendary Int kártyát is fel kell tornázni 5*-ra. Ezzel +20 int-tet kapsz ami azt jelenti, hogy rögtön +41,44%-kal több xp-ét kapsz!  Mutáció amire szükséged van: -Egg head +6 int (+8 int ha használod Charismában a Strange in numbers kártyát, csapatban vagy és a csapattársadnak is van mutációja) -Herd mentality +2 int (+3 int szintén a Strange in numbers kártyával) Alvás: +5% xp Kipihentségi bónuszt kapsz, ha karaktered alszik.    -idegen ágyban: 1 óra -saját ágyban: 2 óra, ha van Allyd, 3 óra -tábortűznél: 2 óra, ha van Allyd 2 óra Casual team 4 fő: 1 fő= +1 intelligenciával.  Charisma: - Inspirational kártya:  1*+5/2*+10/3*+15% xp  - Strange in nu

Első lépésektől az atomig

Kiléptél a Vaultból és nem tudod mihez kezdj? Merre menj? Mit is kell csinálni?    Nem szeretném elvenni a felfedezés élményét, így aránylag nagy vonalakban mondom el a játék lényegét értelmét, hogy boldogulni, haladni, fejlődni tudj. Lesznek konkrétumok is. Ha esetleg valamire nem térek ki és kérdésed van, keresőnkben címszóval írd be, (kraftolás, eventek, kártyák...) biztosan találsz rá választ. Fallout 76 történelem   A  játék lényege a túlélés, fejlődés. Ám semmi nem könnyíti meg a dolgod. Ez az a játék, ahol mindig lehet mit tanulni, mindig van mit fejleszteni. Még 600 as szintű játékosoknak is lehet új infót mondani. Egyszerűbb ha ezt elfogadod, így nem esel pánikba, ha nem tudsz valamit, mert képtelenség 3 óra játék után mindent tudni.    Alapjáraton ez egy kaland játék, ahol különböző ellenségek támadnak meg.  Ez a PvE (Player vs Environment). De van a játékmenetben PvP (player vs Player) szitu is, mikor játékos-játékossal hadakozik. Ez leginkább WorkShopokban fordu

Hogyan vigyek haza háziállatot? ( pet )

  Kezdjük az elején tömören: A Charismába ezt a kártyát préseld be. Lehet 1* is nem gond, de számolj így vele, hogy 10-ből  5 állatra adja ki, hogy haza vihesd. 3*-on 10-ből 10 állatra kiadja. Nem mindegy, hiszen kizárt, hogy első helyen első alkalomra találsz számodra megfelelő kedvencet. Régen több minden kellett, hogy peted legyen, most már ez lényegesen egyszerűbb.  Ami rád vár: Iszonyat sok szerver váltás. Mert csak bizonyos állatok befoghatók, csak bizonyos helyeken.  A helyek a piros pöttyök a térképen: Kiemelek 3 helyet, ahol én a leggyakrabban találtam petet. (Deathclaw és Mirelurk King) A haza vihető pet MINDIG egyedül van! Nincs mellette se bogár, se super mutáns, se robot. Nem támad rád, csak sétálgat. Nem megy el a pöttyökkel jelölt helyről, nincs olyan, hogy arrébb sétált. Soha ne pacyfizáld! (van, hogy a játék azt automatikusan megteszi) Ez azt jelenti, hogy a campedben nem csak zombiként fog sétálni, hanem védeni is fogja a moboktól. CSAK A MOBOKTÓL! A mobok sebzik, ha